вівторок, 28 березня 2023 р.

Використайте технології штучного інтелекту під час уроку

Освітній проєкт «На Урок» розробив спеціальний чат на основі ChatGPT. «Чат «На Урок»: спілкування із видатними постатями минулого» – це перша українськомовна платформа, створена для освіти на основі штучного інтелекту.

Така технологія дозволяє імітувати розмову з відомою особистістю, у програмі можна поставити запитання світовим лідерам і видатним діячам науки та культури, а отримані відповіді використати для навчання. Водночас робота з чатом навчає культури спілкування, розвиває вміння лаконічно формулювати запитання, критично аналізувати інформацію та всебічно використовувати можливості мовної моделі штучного інтелекту.
Нині можна побудувати діалог із видатними історичними постатями всеукраїнського та світового масштабу, серед яких Альберт Ейнштейн, Василь Стус, Вінстон Черчилль, Григорій Сковорода, Іван Сірко, Ігор Сікорський, Катерина Білокур, Ольга Кобилянська, Тарас Шевченко, Ярослав Мудрий та інші. Повний список із сорока «співрозмовників» можна переглянути за цим посиланням: https://naurok.com.ua/chat
Чат працює без реєстрації та є безоплатним.
Почати спілкування в чаті можна за цим посиланням bit.ly/3KatCbb.

Дізнайтесь у видатних історичних постатей про їхнє ставлення до ведення здорового способу життя.




Немає коментарів:

Дописати коментар