пʼятниця, 12 травня 2023 р.

Відкриття класу безпеки

 У Шепетівському НВК №1 презентували «Клас безпеки».

За участі заступника міського голови Галини Безкоровайної, фахівця виконавчого комітету з питань безпеки в освітньому середовищі Наталії Сташевської, керівника Шепетівського районного управління ГУ ДСНС України Віктора Матвійчука, представників Шепетівського районного управління поліції та Шепетівської міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста України, освітян та учнів, у Шепетівському навчально-виховному комплексі №1 у складі «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів та ліцей ім. Героя України М.Дзявульського», відбулось відкриття «Класу безпеки».
У ході інтерактивного заходу його учасникам продемонстрували навчально-методичний кабінет, де будуть проводитися заняття для дітей з основ правил пожежної та мінної безпеки, вивчатимуть алгоритми дій під час сигналу «Повітряна тривога», а також інших надзвичайних ситуацій, за принципом інтерактивних методів навчання з урахуванням вікових категорій та залученням фахівців.
На кожній локації діти знайомилися зі специфікою роботи фахівців із безпеки, приміряли шоломи та бронежилети, малечу вчили розрізняти вибухонебезпечні предмети. Рятувальники розповіли про пожежну безпеку у побуті, показали обладнання та продемонстрували наслідки необережного поводження з вогнем.
Це стало можливим завдяки спільним зусиллям Шепетівської міської ради, Шепетівського районного управління ГУ ДСНС України, Шепетівського районного управління поліції та Шепетівської міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста України, в межах реалізації Всеукраїнського проекту.


Немає коментарів:

Дописати коментар