четвер, 19 вересня 2024 р.

Практикум «Цифрові освітні ресурси в практиці роботи вчителів основ здоров'я та інтегрованого курсу «Здоров'я, безпека та добробут»: використання Book Creator»

19 вересня 2024 року відбувся практикум на тему: «Цифрові освітні ресурси в практиці роботи вчителів основ здоров'я та інтегрованого курсу «Здоров'я, безпека та добробут»: використання Book Creator».

Метою практикуму було ознайомлення педагогів з можливостями та перевагами використання цифрового ресурсу Book Creator для створення інтерактивних підручників і практичних завдань, що підвищують мотивацію та активність учнів на уроках. Учасники здобули навички генерування інноваційного контенту для власних уроків, який відповідає сучасним вимогам освіти.



Під час практикуму педагоги створювали власні цифрові книги для уроків, використовуючи мультимедійні елементи: текст, зображення, відео та аудіо. Також відбулось обговорення та обмін досвідом щодо впровадження цифрових освітніх ресурсів у щоденну педагогічну практику. Учасниками заходу стали 88 педагогів області.

Немає коментарів:

Дописати коментар