вівторок, 30 січня 2024 р.

Вебінар «Інтегрований курс «Здоров’я, безпека та добробут» від видавництва «Ранок»: переваги, особливості, методична підтримка»

30 січня 2024 року Хмельницьким обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти імені А.Назаренка спільно з видавництвом «Ранок» проведено обласний вебінар на тему «Інтегрований курс «Здоров’я, безпека та добробут» від видавництва «Ранок»: переваги, особливості, методична підтримка».

Спікер заходу – Юлія Мандренко, методистка природничого напрямку видавництва «Ранок». 

Модератор – Тетяна Гіджеліцька, методист НМЦ професійного розвитку керівних та педагогічних працівників установ і закладів дошкільної та загальної середньої освіти Хмельницького ОІППО імені А. Назаренка.

Поговорили про методичну та інтернет-підтримку вчителів,  структуру підручника "Здоров'я, безпека та добробут" для 7 класу авторського колективу Шиян О. та ін. 

Учасники заходу ознайомилися з освітньою платформою іЗЗі, на якій є  доступ до електронних навчальних підручників, інтерактивних додатків до них, розмаїття вправ до уроків та завдань та можна відстежити успішність учнів.

Немає коментарів:

Дописати коментар