середу, 11 жовтня 2023 р.

На Хмельниччині безпекові послуги стають доступнішими для населення: + 2 Класи безпеки та підрозділ місцевої пожежної охорони

11 жовтня на Хмельниччині у двох населених пунктах області відкрито Класи безпеки та підрозділ місцевої пожежної охорони. На урочисті заходи завітали директор Департаменту запобігання надзвичайним ситуаціям Олександр Чекригін, перший заступник начальника Хмельницької ОВА Сергій Тюрін та начальник ГУ ДСНС Едуард Братко.
Для створення умов безпеки для населення обрано правильний вектор руху, зазначив під час відкриття Класів безпеки Сергій Тюрін. Він запевнив, що обласна влада докладе максимум зусиль щодо реалізації ініціатив ДСНС стосовно наближення безпекових послуг населенню.
Сучасний та актуально наповнений знаннями Клас безпеки у Ярмолинецькому центрі розвитку дитини і навіть його розташування про безпеку – в укритті.  А в Кам’янець-Подільському навчально-реабілітаційному центрі відкрив свої двері інклюзивний клас безпеки
"Сьогодні на Хмельниччині відкрито вже третій інклюзивний клас безпеки, і область стала першою та на даний час єдиною в Україні, де створено класи для дітей з особливими освітніми потребами, - зазначив Олександр Чекригін. - І це лише початок -  таку ініціативу будемо продовжувати для інших шкіл та регіонів". 
Наразі на Хмельниччині працює вже 36 Класів безпеки. Та це лише початок - на досягнутому не зупиняємося! На перспективу – великі плани і все заради безпеки населення, адже це один з пріоритетних напрямів роботи великої команди Служби порятунку Хмельниччини.

Немає коментарів:

Дописати коментар